Mina länkar 3/3

De sista nu. Det kommer antagligen fler länkar snart dock, jag älskar att hitta nya inspirationsfyllda bloggar.
Mina länkar 1/3 och Mina länkar 2/3


Linda Sundell
En dag när jag gick in på blogg.se såg jag en teckning på framsidan som var så otroligt underbar. Klickade in på inlägget och kom till Lindas blogg. Hon ritar så sjukt sanningsenliga blyertsporträtt men har också en egen rit-stil som är helt awesome. Plus att hon har bra filmsmak och gillar Johnny Depp - I like!


Olof Grind
Enda killen! Tror att jag hittade Olofs blogg genom att kolla igenom alla Isabell Anderssons länkar. Vadå no lifer? Anyways, hans blogg är härlig och innehåller massa vardagsfoto av kvalite som gör mig grön av avundsjuka. Ibland fotar han analogt också vilket är härligt.


Paulina Sundberg
Paulina, Paul eller Palle (som kommer blir sjuuukt sur på mig för den här bilden, men har man ett dumt kopieringsskydd på sin blogg får man skylla sig själv) är den andra personen bland mina länkar som jag känner på riktigt. Hon fotar också, det är asanice att ha en annan fotonörd att geeka med. På hennes blogg lägger hon upp massa fina bilder och självporträtt och annat roligt. Härliga kläder har hon också, och bra musiksmak (I made her emo, oh yeah).

Bilderna är tagna från respektvie blogg, förutom den understa. Stolt fotograf av den, HAHA ♥


Kommentarer
Skrivet av: Paulina

AHAHAHAHAHAHAHHAHHA, holy moly vilken heting jag är ... ! Jaa, jag får väl ta och skylla mig själv, bjussar på den. Hittade du verkligen inte någon finare bild på mig, haha? xD

2011-08-05 18:44:57
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/
Skrivet av: Yosan

geeko. Varför har du inte länkat mig? Neeeeej jag skojar bara, hehe med tanke med att jag byter blogg LITE för ofta. Du är ju hemma nu och inget mer fläng vare väl? Då tycker jag att vi tar och hittar på något! vi kan ju smsa lite, :D

2011-08-06 13:58:50
Blogg: http://chork.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0