Mina länkar 1/3

Jag tänkte berätta lite om dom bloggar jag har länkat i menyn. Det är ju trots allt mina favoritbloggar. 
Här är de fyra första.


Annette Pehrsson
Hittade hennes blogg för kanske ett halvår sedan, när jag började bli intresserad av analog och polaroidfotografering. Inte för att jag kan något om det, men bilderna blir så fina. Annettes blogg är lite annorlunda och fylld med vackra foton och inspiration.


Annika Svenmarck
En av Theme 52 tjejerna! (Se Annikas T52 bilder här så kan ni också läsa om vad det är för något om ni inte vet det.) Jag följde det projektet och fastnade för den här tjejens bilder. Hon tar sjukt snygga självporträtt och kan visa att man inte behöver en asdyr kamera för att ta bra bilder genom att ofta visa upp otroliga iPhone bilder. Söt är hon också.


Clara Lidström
En blogg som jag inte har läst särskilt länge alls. Josefine gick hela tiden runt och sa att jag kommer bli som Underbara Clara när jag blir äldre. Till slut blev jag galen på att jag inte visste vem hon var och kollade upp henne, och henne blogg är verkligen... underbar. De flesta vet ju vem hon är. Jag är überförtjust i hennes inredningsstil och älskar att läsa texterna där hon uttrycker sina åsikter i olika frågor för dom är så smarta och genomtänkta.


Elin Kero
Åh. Jag har läst Nevnariens blogg så jäkla länge nu. Flera år. Det var hon som gjorde att jag ville börja fota. Det var hon som lärde mig att man inte alltid måste göra som alla andra för att bli accepterad. Hon har inspirerat mig och hjälpt mig och varit min förebild. Bästa bästa Elin.

Bilderna är tagna från respektive blogg.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0