Shopping från Amerika no. 1

Nu kan jag äntligen visa ett par av plaggen jag köpte i USA! Bara två dock, resten är i tvätten... Jag har också slängt alla prislappar så vad kläderna kostade är ett stort mysterium. Anyways, se och njut!Stickad tröja (M), Forever21Poncho, Forever21

Det var Josefine som sa till mig att jag MÅSTE gå på Forever21 när jag skulle åka till USA. Det tackar jag henne för av hela mitt hjärta - bästa affären! Ungefär som H&M fast med fler olika stilar och betydligt billigare priser. I love ♥ Den översta ser lite oformlig ut men den sitter jättesnyggt på och passar skitbra till mina shorts som jag också köpte på F21 (dom spillde jag choklad på igår så ni får se dom någon annan gång, hehe). Ponchon tycker jag bara är sjukt härlig med det fina mönstret och fransarna.

To be continued...

Kommentarer
Skrivet av: Rebecka

Jag vill också åka till USA och shoppa på forever 21! Min drömaffär skulle jag nog tro.Sv; Jag fattar, visste inte att det kallades textur... Haha. Nej jag brukar inte göra så, undrar om det är lätt att fixa i photoshop? För jag kan en lättare version i Picasa men det blir nog inte lika bra... Haha.

2011-07-13 18:04:37
Blogg: http://rebbey.spotlife.se
Skrivet av: Julia

sv: Tack så jättemycket! :D

2011-07-14 14:46:23
Blogg: http://berglundjulia.blogg.se/
Skrivet av: IDA

sv; visst är dom!fina saker du köpt :)

2011-07-14 15:53:38
Blogg: http://spotlights.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0