184 dagar sen...


... var jag på min första konsert. My Chemical Romance med Paul.

Vi kom till Annexet vid fem, stod i kö i några timmar i snön och åt varsin cheesburgare till middag. Sen kom vi äntligen in. I en halvtimme satt vi med alla andra framför scenen och var helt upp i varav. Jag hade gula strumpbyxor och vi räknade alla Dr Martens och Converse omkring oss.

När dom väl kom ut på scenen hamnade jag i någon slags trans och det var så sjukt underbart. Dom flesta låtarna kunde jag sjunga med i och dom andra hittade jag på egna ord till eller bara blundade och njöt av. Jag hade öronproppar men inte Paul så hon stod och höll fingrarna i öronen för att inte trumhinnan hennes skulle sprängas. Vi stod ju så nära scenen. 

Under en och en halv timme yttrade vi knappt några ord till varandra, skrek "DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA BRA" ibland även om vi visste att den andra inte hörde. Istället delade vi blickar som sa mer än tusen ord.

Gerard Way, sångaren, var så himla jättebra live och nittio minuter flög iväg snabbare än det borde få göra. När dom gick av och lamporna tändes sprang vi ut och pratade i mun på varandra. Paul köpte en affish och tillsammans med alla andra fans åkte vi hem och gick igenom kvällen minut för minut.

På kvällen tjöt det i öronen och jag var helt lummig. Den bästa känsla som finns.

Det här hände för ett halvår sen. 18 mars 2011. Tack till bästa Paulina för det finaste sällskapet och för att du tycker om samma musik som mig. MEMORIES FOR LIFE!

Kommentarer
Skrivet av: Paulina

Omg Johanna, jag blir alldeles rörd till tårar hära, haha. BEST DAY EVER SO FAKKALAKKING AWESOME!!!! Tacktacktack till dig med, wunderbart! ♥

2011-09-18 13:28:32
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/
Skrivet av: Paulina

**Ohja! Det måste vi ha, ett års jubileum .. eller ah, nått sånt 8]

2011-09-18 13:50:03
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/
Skrivet av: Linda

Antagligen årets bästa minne. Vilken känsla...Stod på höger sida vid högtalarna och öronen pep flera dagar efteråt. Varför tjöt dina öron fast du hade proppar?

2011-09-19 09:26:30
Skrivet av: Filippa^^

JAG HATAR ER ALLA!!!! DET ÄR SÅ SJUKT ORÄTVIST!!!! D;

2011-09-19 19:41:34
Skrivet av: Johanna

Svar till Linda: Haha, mina örproppar var väl inte av epic kvalitet... Men jag tror inte att dom förhindrar tjut helt och håller, mitt var dock försvunnet dagen efter så det fungerade nog lite grann i alla fall!

2011-09-19 20:47:57
Skrivet av: Linda

Haha, reagerade bara på det. Bättre någonting än inget alls i öronen har jag kommit fram till. Din kompis öron kan inte ha mått så bra dagen efter :)

2011-09-20 08:59:06
Skrivet av: Angelica

aw va gulligt ^^ eller hur dom e awesome live? :D

2011-10-14 23:09:47
Blogg: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0