Min intressanta vardag


Liten arkivbild som togs sista augusti när jag var med min vän inne i stan och provade pälsmössor på Carlings, sjöng lite i provhytten på blev påkomna av en härlig butikskille som senare skrattade åt oss för att vi bytte från att prova vintermössor till att stå och posa i solglasögon. 

(bara lite random shit)

Blev precis just nu klar med läxorna. Läste NO som jag förstod typ. Nada av. Nian går bra för Johanna! Nämen det ska nog gå, bara jag får in alla eletroder och elektroner och eletrolyter och elektrolyser i hjärnan.

Idag kom min föredetting till svenskalärare på besök i skolan! Hon är den bästa läraren jag någonsin haft och så går hon och blir gravid, bara sådär. Hennes son är dock sjukt söt, Ivar heter han och har såna där blåa stora ögon som suger in allt på det där sättet bara riktigt små barn gör.

Vet ni vad som är pinsamt förresten? När man går hem från skolan och har musik i öronen på liiite för hög volym och inte märker när någon ropar efter en och denne då måste gå fram och skrika i ens öra för att man ska reagera. Det hände mig idag då. Awkwaaard...

Förutom det här, lite gitarrspel både på musiken och hemmavid och sudukolösning har det inte hänt mig mycket mer denna OTROOOLIGT kalla septemberdag (höll på och frysa tårna av mig, seriously).

Är era liv nåt intressanta då?


Kommentarer
Skrivet av: Paulina

Haha omg vi var så snyyyygga i dom där, det var lite awkward när han bah kom på oss sådär. xD

Sedan så e jag ledsen att jag inte fick träffa cissi :''<

2011-09-15 18:41:23
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0