Popaganda tjugoelva, dag ett.


Okej. Lite bilder från den första dagen av Popaganda då. Det första man säg när man kom in, efter att ha fått en gratis Dr. Peppers, var ståndet with da clothes. Jag köpte tygpåsen till vänster om Lykke Li t-shirten. Det är wonderbar.


Mitt fina festivalsällskap under ett fint träd i fint ljus. Fint.Jag och Linnea gick för att titta på programmet.
Linnea: Okej, nästa konsert är med någon Henrik Berggren...
Jag: HENRIK BERGGREN?!?!?! *springer till scenen*
Så frikkin underbart. Han körde gamla Broder Daniel låtar i akusitska versioner och det var så vackert så.


En vacker dag kommer jag snatcha Linneas iPhonefodral. Även då jag själv inte har någon iPhone.Dagens roligaste måste ändå varit när vi tittade på Serenades. Efter några låtar så kände jag igen en av killarnas röst och sa till Linnea "Du jag tror att det där är Markus Krunegård." Och hon flippade TOTALT. Flickan är nämligen helt dökär i honom.


Höjdpunkten och det största bandet på Popaganda var Arcade Fire. Sablar vad maffigt det var! Det gjorde nästan inget att min kamera laddade ur innan dom började spela för med tanke på hur hitochdit-knuffad jag blev mest hela tiden av den galna folkmassan hade jag inte fått någon decent bild ändå. Men gud så bra dom var ♥

ÅH. Längtar till nästa år när alla festivaler drar igång igen. Nästa år ska jag banne mig åka till fler, det är så kuuul!

Kommentarer
Skrivet av: Jessica

Alltså åh, ankmönstret på popagandatröjorna/tygpåsarna var så HIMLA FINT. Bästa någonsin!Och under Serenades stod jag och funderade över precis samma sak. Det var ju himla likt Krunegård men det borde jag ju ha vetat, tyckte jag. Men ack nej. Det är ju liksom han i Shout out louds & Markus i ett! Hehe.

2011-09-02 21:29:14
Blogg: http://litesocker.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0