Terrified of what I'd beVet ni vad jag brukar göra när jag har tråkigt? Det här.

- Skriver långa, kärleksfulla, anonyma kommentarer till personer som jag tycker om. Jag hyller deras blogg, deras bilder, deras texter, deras personlighet, vad det än är jag tycker om. För jag vet att det betyder.

- Letar efter folk som har frågestunder på sina bloggar och skriver dom mest konstiga frågorna. Typ "tycker du om sniglar med senapsgula skal?". Jag skulle bli glad om jag fick en sån fråga.

- Skrattar åt musik som det här eller detta.

- Tar mig tid att faktiskt skriva ner lite av alla dom historier som jag hittar på i mitt huvudet. Oftast finns dom där inne ett litet tag men flyger sen iväg någon annan stans och då är det så svårt att hitta dom igen.

- Fiskar upp någon gamal bild (kommer du ihåg Melina?), redigerar om den och lägger till en betydande låttext.

These are my time killers. Rätt så cosy sådär.

ETT LITET HEJ OCH EN BLINK FRÅN EN FLICKA MED MÅNGA TANKAR OCH ANNAT SOM TAR UPP HENNES LIV MEN SOM HOPPAS ATT HON KOMMER TILLBAKA SÅ SNART SOM MÖJLIGT


Idag var en bra dag


Jag har varit på bra humör. Jag har gått runt i mina nya skjorta och älskade låga Dr Martens. Jag har fått veta att det gick bra på olika arbeten i skolan. Jag har skrattat. Jag har ritat näsor. Jag har mått bra.

Just nu är allting rosa av solnedgången utanför fönstret och jag har absolut ingenting att göra. Skönt.

Peek-a-BOO

Lite fint härifrån.

HEJ PÅ ER ALLIHOPAAA!
Efter påtryckningar av ett flertal människor råkade jag igår lova una compadre att jag skulle göra ett blogginlägg. SO HERE I AM!
Jag veeet att jag har varit så otroligtmegasketadålig på att uppdatera, men jag har haft ett lovley höstlov med historiska skypesamtal, träffar med nya bekantskaper och nu precis en fyrdagars-tripp till Småland där jag flummade runt med mina galna kusiner och satt på toaletten all the time för att det var det enda ställe med täckning.
I alla fall så har jag lite svårt att hitta orken till att sätta mig och skriva blogginlägg atm, bara så ni veeet liksom. MEN uppdatera min tumblr, det gör jag. Så titta in där om ni saknar mig!

RSS 2.0