Long time No seeNu har jag lite bilder att visa!
Förra helgen åkte jag ju ner till Småland och fotade massa, och efter det har fotosuget äntligen kommit tillbaka. Det blir alltid så att all krativitet bara rinner av mig så fort skolan kräver mycket tid. Den får liksom inte plats. Men nu kliar det i fingrarna och jag vill bara UT UT UT med kameran.

Så, för några dagar sen gick jag ut på en promenad i kvällsolen. Lyckades ta mig några hundra meter innan jag var tvungen att springa hem igen för att hämta kameran. Solnedgång som strålar genom höstlöv är ju oslagbart vackert.

En av bilderna jag kom hem med är den här. Den här är helt oredigerad. Jag försökte men det kändes som att bilden inte blev bättre av det. Så jag sket i det helt enkelt, vilket var sjukt befriande. Redigeringen har alltid varit något självklart för mig, men ibland behöver man nog en paus från den.

Vad anser ni om redigering? Nödvändigt/onödigt?

Kommentarer
Skrivet av: Paulina

O-M-G Johanna! Himmelskt fint! Alltså, wow, säger jag bara. Nee, ibland behöver man inte redigera alls, om färgerna och kontrasterna blir sådär awesome behöver man ju inte redigera dit det. In my opinion. (Y)

2011-10-04 18:17:59
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0