Ord ska väl ändå inte vara så svårt?Den här fredagen tog min klass da Spexfoto. Temat blev så skruvat som nördar/skräck/lite talibaner och annat kul. Helt stört men ruligt var det! Och jag ser ut som en helt annan person i mina nörd-glasses från HM som är så fina så.

Okej.
I vanliga fall hade jag slutat där. En bild och några rader. Bloggen är väldigt mycket sånt - mycket bild och lite text. Vilket kanske är kul ibland men det blir enformigt, för jag tycker ju så väldigt mycket om att skriva också. Men så sitter man där med det lilla strecket framför sig som hånande blinkar rakt upp i ansiktet på en och hjärnan i kombination med fingrarna vill bara inte komma på några bra ordkomminationer över huvud taget. Man vill så gärna låta smart eller rolig eller djup med det blir oftast bara shabla av alltihop och man orkar inte mer än några enstaka meningar med slumpmässiga ord i en enda röra.

För vad i mitt liv är intressant att skriva om egentligen? Vad gör jag som är särskilt intressant?

Idag hade jag syslöjd. Vi ska brodera i några veckor och jag ska bestämt göra en tygpåse med symbolen för dödsrelikerna på. Den kommer bli hur awesome som helst och jag ska visa den så fort den är färdig, promise.

Och en annan sak! Under slöjdlektionen svor jag, vilket jag gör now and then. En kille i min klass brast då ut med repliken "MEN JOHANNA! Jag har aldrig hört dig svära förut!".
Say whaaat? Jag som svär nästan lite för mycket. Ibland undrar jag om det kan vara så att jag har ett alldeles för litet ordföråd eftersom jag har svårt att förstärka det jag har att säga utan att använda ord som "jävlar" och "sablar" (en ny favoritsvordom). Men det är väl härligt att han aldrig hört mig använda ett "fult" ord förut, för om sanningen ska fram låter det inte så trevligt.

Förresten. Jag och pappa rotade igenom mängder av hans gamla prylar och jag hittade lite knappar och en fin klocka. Det kanske jag också kan visa någon gång. Om ni vill.

En fjärde sak. Jag är otroligt dålig på att stava. När jag skriver texter måste jag alltid läsa den tre gånger och noggrant leta efter stavfel, och varje gång hittar jag något nytt vilket antagligen betyder att jag oftast missar något och ändå har femtitotre extra N och för få S överallt.
Om ni ser något nu får ni gärna säga till. Eller förresten, gör inte det. Då blir det pinsamt ju.

I suceeded! Peace out folks.


Kommentarer
Skrivet av: Jessica

Jag har också fått den någon gång sådär, att folk blir förvånade när jag svär. Känns så himla knasigt för jag tycker att jag gör det alltför ofta. Hrm.Och du... den där tygpåsen låter som the tote bag made in heaven. Sjukt taggad på att se hur det blir!

2011-09-02 21:26:36
Blogg: http://litesocker.blogg.se/
Skrivet av: Sofia

Vilka snygga glasögon du har! :D

2011-09-03 22:08:50
Blogg: http://borninmay.blogg.se/
Skrivet av: Paulina

Omg dude. Påsen kommer att bli urschnygg! Och alltså, den där pojken har inte lite vad heter det ... fördomar(?) om folk, så ah, han blir la chockad. Men du skriver awesome johanna, stavningen är det bara att fixa lite efteråt inte så viktig. ^^

2011-09-03 22:55:25
Blogg: http://pinkscreen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (kommer inte synas, don't worry)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0